Maandag - Donderdag
8.00 - 12.00 / 13.00 - 17.00

Vrijdag tot 16.00

Over De Munter

BVBA Charles De Munter is een begrip in de wereld van de gereedschappen en dit sedert meer dan 75 jaar.

Historiek

Het bedrijf heeft zijn familiaal karakter behouden al sinds het ontstaan ervan. In die 75 jaar is er veel gebeurd maar BVBA Charles De Munter is voornamelijk een verhaal van mensen.  Er wordt een hoge graad van professionaliteit nagestreefd.

Gamma

Gedurende 75 jaar heeft De Munter veel leveranciers en verschillende producten gekend en heeft er ook zijn voordeel uitgehaald: een gamma van hoogwaardige producten met concurrentiële prijzen in het voordeel van zijn klanten. De Munter is een van de grootste  distributeurs van snijgereedschap en handgereedschappen en verdeelt de grootste merken. Het brede gamma zal zeker aan uw verwachtingen voldoen.

Dienstverlening

Het gevarieerd en uitgebreid clienteel heeft geleid tot een enorme ervaring. Firma De Munter  verdeelt aan de grootste bedrijven van het land, maar  ook internationaal,  gereedschappen en industriële toeleveringen.  Zij is zelfs meer dan alleen maar leverancier, De Munter is uw ideale handelspartner. Het bedrijf zal uw aanvragen en verzoeken behandelen en zal proberen ze te beantwoorden rekening houdend met uw verwachtingen. Service is  essentieel en een eerste vereiste: De Munter is de partner die  u zoekt.

Waarborg

De Munter garandeert levenslang het gereedschap van zijn merk en dit bij normaal gebruik. De goede werking van de producten wordt gewaarborgd tegen materiële fouten of fabricage fouten

Partner

Gedurende 75 jaar heeft De Munter zich kunnen omringen met  handelspartners en gerenommeerde merken met wie zij zich verbonden heeft in een goede relatie en dit altijd in het voordeel van de klanten.